Krishna Caffe

Lasă grijile și problemele la o parte! Te invităm la noi pentru a te desfăta în cele mai plăcute moduri, cu delicatese, cafele îmbietoare și înghețate delicioase!

Krishna Caffe este un loc diferit, un colţ de lume oriental. Încă de la intrare eşti cuprins de o senzaţie orientală. Uşa este foarte interesant pictată, iar în continuarea acesteia te surprind scările care coboară către localul cufundat în o lumină ambientală, atmosfera ce vine parcă de pe altă lume, arome intense, lăsate de bețișoare sau lumânări parfumate, toate acestea îmbinându-se perfect in acest loc unic.

 De parcă acest loc nu putea sa devina și mai placut, în completare vin numeroase arome de narghilea, cafele îmbietoare, care mai de care mai apetisante și aromate, aspectuoase şi servite cu zâmbetul pe buze, sucuri proaspăt făcute, răcoroase, limonade, având posibilitatea de a gusta şi diverse produse atât alcoolice cât şi nealcoolice, te vor face să uiţi că mai este necesară plecarea ta!

Preţurile sunt de bun simţ, dar asta preferăm să lăsăm mai degraba la opinia ta! Nu facem rabat la calitate, rafinament si bun gust, preferăm să te facem să te simţi la propriu în „cu totul altă lume”! In acea lume in care eşti lipsit de probleme, griji, stress … Vrem să îţi oferim relaxare, zâmbetul pe buze, toate din clipa în care ai trecut pragul nostru.

Eşti curios in legătură cu noi? Foarte bine! Te invităm să admiri secțiunea Foto, unde poți vedea evenimente din trecutul Krishna Caffe și poți vedea fiecare persoana zâmbind și bucuroasă în fiecare clipă!

Ești curios de și mai multe detalii? Foarte bine! Te invităm dacă încă nu ne știi, sa ne descoperi, iar daca ne știi deja, ne bucurăm să te anunțăm că deja lucrăm la îmbunătățiri bazate pe dorințele clientilor și cum nu ne mulțumim doar prin asta, ne străduim sa oferim tot ce avem mai bun!

Rezervări la telefon: 0729 745 988 (Rețeaua Vodafone).