Krishna Caffe

Krishna Caffe este un loc diferit un colţ de lume oriental. Încă de la intrare eşti cuprins de o senzaţie specială. Uşa este foarte interesant pictată, iar în continuarea acesteia te surprind scările care coboară către local.

În momentul în care cobori te şi simţi cuprins de atmosfera. La asta contribuie muzica si mirosul intens de cafea sau ceai. Totul este intunecat, lumina este ambientală, tocmai potrivita pentru un astfel de loc. Numeroase arome de narghilea, cafele îmbietoare, care mai de care mai apetisanta si aromata, aspectuoasă şi servită cu zâmbetul pe buze, sucuri proaspăt făcute, răcoroase, limonade, având posibilitatea de a gusta şi diverse produse atât alcoolice cât şi nealcoolice, te vor face să uiţi că mai este necesară plecarea ta!

Preţurile sunt de bun simţ, dar asta preferăm să lăsăm mai degraba la opinia ta! Nu facem rabat la calitate, rafinament si bun gust, preferăm să te facem să te simţi la propriu în „cu totul altă lume”! In acea lume in care eşti lipsit de probleme, griji, stress … Vrem să îţi oferim relaxare, zâmbetul pe buze, toate din clipa în care ai trecut pragul nostru.

Eşti curios in legătură cu noi? Foarte bine! Te invităm să admiri secțiunea Foto, unde poți vedea evenimente din trecutul Krishna Caffe și poți vedea fiecare persoana zâmbind și bucuroasă în fiecare clipă!

Ești curios de și mai multe detalii? Foarte bine! Te invităm dacă încă nu ne știi, sa ne descoperi, iar daca ne știi deja, ne bucurăm să te anunțăm că deja lucrăm la îmbunătățiri bazate pe dorințele clientilor și cum nu ne mulțumim doar prin asta, ne străduim sa oferim tot ce avem mai bun!

Rezervări la telefon: 0729 745 988 (Rețeaua Vodafone).